Mange års erfaring

Hos Geertsen Gulvservice har vi over 14 års erfaring med forskellige gulvprojekter. En rygsæk med en masse erfaring sikrer, at du får det bedst mulige resultat udført af sagkyndige fagfolk. Vi gør en dyd ud af at gøre vores kunder glade med gode resultater.

Kvalitetsarbejde

Vores mange års erfaring gør også, at vi leverer kvalitetsarbejde fra start til slut og uanset projektets størrelse. Hver eneste opgave er vigtig for os, og vi prioriterer enhver kunde højt. Vi er ærlige og kommer gerne med gode råd til, hvad du skal vælge, for at du får det bedste resultat hjemme hos dig.

Passion og professionalisme

Hos Geertsen Gulvservice er vi alle utrolig passionerede for vores arbejde. Både det håndværksmæssige og kontakten med kunderne. Vi vægter kundens tilfredshed højt ved at give en professionel oplevelse. Vores passion for godt håndværk inden for gulve sikrer dig et fantastisk gulv, uanset hvad du ønsker at få lavet.

Til tiden og rent

Vi sørger for, at dit gulv står klart til den aftalte tid. Du skal ikke bekymre dig om udskudte deadlines. Derudover vil du selvfølgelig ikke blive mødt af en masse byggerod. Vi forlader et projekt pænt og nydeligt. Du skal ikke bruge tid og kræfter på at rydde op efter os, det sørger vi naturligvis selv for.

© 2018 Geertsens Gulvservice IVS | CVR : 39669455 | Made by getVisitors | Sitemap | Cookie-og privatlivspolitik

Luk