Gulvbelægning

Professionel gulvbelægning

Skal du have lagt helt nye gulve, er det også noget, vi er specialister i. Her hos Geertsen Gulvservice er vi mestre i gulvbelægning. Vores gulvlæggere har mange års erfaring, der sikrer, at du får et fantastisk resultat, uanset hvilken type gulv du skal have lagt. Vi kan lægge alt lige fra parketgulve, sildebensparketgulve, vinylgulve, linoleumsgulve, selvnivellerende gulvspartel og epoxygulve. Mulighederne er mange, og det er helt op til dig, hvad du foretrækker. Uanset hvad du er til, vil du helt sikkert få et fantastisk resultat med et godt og solidt håndværk fra professionelle gulvlæggere.

Parketgulv

Sildebensparket

Vinylgulv

Linoleumsgulv

Selvnivellerende gulvspartel

Epoxygulv

Dygtig gulvbelægger i København og omegn

De mange forskellige typer gulvbelægning giver dig et hav af muligheder, når du skal vælge gulve til dit hjem. Du kan gå med mange af de samme typer gulve i hele huset eller gå lidt mere kreativt til værks og mikse forskellige typer gulvbelægning. Uanset hvordan du vælger at gøre i dit hjem, står Geertsen Gulvservice klar med professionelle gulvlæggere, der sørger for, du får det bedst mulige resultat. Vi sørger for gode fagfolk med en masse erfaring, der står til rådighed med sparring og godt håndværk. Du vil ikke fortryde at vælge gulvlæggere fra Geertsen Gulvservice.

Parketgulv

Er du til holdbare trægulve, kan parketgulve være en god idé til dig. Det gode ved parketgulve er, at de har en forholdsvis lav fugtighed lige fra de lægges. Det betyder, at der er mindre risiko for, at gulvet giver sig, efter parketgulvet er blevet lagt. Parketgulve giver det flotte naturlige look fra træ.

Sildebensparket

Sildebensparketgulve er egentlig også et parketgulv. Du får derfor de samme fordele. Det specielle ved et gulv med sildebensparket er, at det er lagt i et specielt mønster – deraf også navnet. Mønsteret er mere iøjnefaldende end traditionelle mønstre og kan give noget helt unikt til indretningen i dit hjem.

Vinylgulv

Vinylgulve kommer i alverdens farver. Det ligner umiddelbart træ, men der er her tale om en lukket overflade. Et vinylgulv er desuden mere slidstærkt og kan tåle en hel del slitage. Derudover kan det også tåle forholdsvis store mængder vand. Det er derfor nemt at gøre rent og vedligeholde.

Linoleumsgulv

Overvejer du et linoleumsgulv, er der mange fordele at hente her. Det er utrolig slidstærkt og kan have en lyddæmpende effekt. Et linoleumsgulv minder meget om et vinylgulv. Et linoleumsgulv er dog lavet af naturmaterialer, hvilket er med til at give det en form for ”selvhelende” effekt. Mindre ridser kan med tiden forsvinde på et linoleumsgulv.

Selvnivellerende gulvspartel

Vil du gerne have en helt plan overflade med et mere råt look, er selvnivellerende spartelmasse måden at gøre dette på. Som navnet antyder, fordeler denne løsning sig jævnt ud på gulvet. Det kræver dog lidt mere snilde at arbejde med. Med et gulv med selvnivellerende spartelmasse får du et glat gulv, der minder lidt om beton.

Epoxygulv

Epoxygulve kan komme i mange forskellige farver. Når der skal lægges et epoxygulv, er der tale om en form for masse, der fordeles ud på gulvet. Fordelen ved at vælge et epoxygulv er, det kan være yderst slidstærkt. Det er svært at lave ridser på et epoxygulv, og derudover kan det være yderst skridsikkert.

Vores anmeldelser

 • 5 star review  Super god service og vildt flotte resultater!

  thumb Nanna Maria Landgreén
  4/17/2018

  5 star review  Super service , flotte resultater ?

  thumb Christian Jensen
  4/18/2018

  5 star review  Kan varmt anbefale Saef, han gjorde et flot arbejde med slibning/lakering af mine gulve, og var meget hjælpsom med råd og tips. Tak!

  thumb Maya Acharya
  5/07/2018
 • 5 star review  Super service, og rigtig flot arbejde

  thumb Hamudi Mansour
  4/21/2018

  5 star review  Rigtig god service, og flotte resultater??

  thumb Narghes Al-body
  4/22/2018

© 2018 Geertsens Gulvservice IVS | CVR : 39669455 | Made by getVisitors | Sitemap | Cookie-og privatlivspolitik

Luk