Gulvbehandling

Professionel gulvbehandling

Står du med et trægulv, der har fået en gulvafslibning eller gulvafhøvling, vil gulvet nu stå meget bart og neutralt. Du kan selvfølgelig vælge at lade det være, som det er. Langt de fleste vælger dog at give gulvet en eller anden form for gulvbehandling efterfølgende. Der findes flere forskellige former for gulvbehandling. Du kan f.eks. vælge at lakere, ludbehandle, oliebehandle eller sæbebehandle det, eller give det en hvidpigmenteret lakering. Det er helt op til dig, hvad du vil have til dit gulv, men vi hjælper dig gerne med at finde den behandling, der passer bedst til dit gulv og dine ønsker.

gulv lak

Lakering af gulv

Ludbehandling af gulv

Oliebehandling af trægulv

Sæbebehandling

Hvidpigmenteret lak

Lakering af gulv

Er du vild med et trægulvs naturlige udseende, kan det være en fordel at vælge at lakere dit gulv. Det gør, at gulvets naturlige udseende og farve bibeholdes, samtidig med at gulvet får en helt glat overflade.

Der findes dog mange former for lakering, der har hver deres egenskaber. Nogle er modstandsdygtige over for slitage og misfarvning fra solen. Andre typer lakering lader trægulvet få et patina-look med tiden. Det er helt op til dig, hvilket look du er til. Derudover kan dit valg af lakering også afhænge af, om der er børn og dyr i husstanden, der kræver slidstærke gulve.


Vi guider dig naturligvis i valget af lakering, som vil passe dig bedst

Ludbehandling af gulv

Ludbehandling fungerer som en forbehandling til dit gulv. Denne behandling skal derfor efterfølges af en anden behandling, der fx kan være en sæbebehandling eller lakering.

Selve ludbehandlingen vil give trægulvet en lysere farve. Det er dog ikke alle træsorter, der kan anvendes lud til. Man skal derfor være helt sikker på, hvilken træsort man har, inden man vælger en ludbehandling. Man skal f.eks. gå langt uden om at forsøge at ludbehandle et egetræsgulv. Fordelen ved at give sit gulv en ludbehandling er, at det gør træet naturlige farve lysere, hvilket giver rummet en friskere og lysere fornemmelse.

Vi giver dig gode råd til hvordan du skal behandle dit gulv.

Oliebehandling af trægulv

Foretrækker du at bibeholde dine trægulve mest muligt naturligt, kan en oliebehandling være en mulighed. Træet vil fremstå helt naturligt, og du vil stadig tydeligt kunne se årene i træet. Du vil også nemmere kunne se træstrukturen og bibeholde det naturlige look.

En oliebehandling sørger dog ligeledes for, at gulvet bliver modstandsdygtigt over for diverse former for snavs ved at gå ned i træet og give beskyttelse. Derudover vil den fremhæve trægulvets naturlige glød. Du kan derfor bibeholde dit trægulvs flotte og naturlige farve ved at vælge at oliebehandle dit gulv. En oliebehandling er således til dig, der vægter det naturlige ved træet højt.

Sæbebehandling

Har du valgt at give dit gulv en ludbehandling, skal dette typisk efterfølges af en sæbebehandling over flere gange. Alt efter gulvets størrelse kan det være et større projekt, da hvert lag skal tørre igennem før næste behandling.

Sæbebehandlingen er vigtig for dit gulv, da det er med til at give et slidstærkt resultat. Derudover giver det gulvet den sidste beskyttelse, som det har brug for efter en ludbehandling. Gulvet vil nemlig være yderst sårbart, da træporerne står åbne efter en ludbehandling. En sæbebehandling er derfor med til at forsegle ludbehandlingen og er med til at bibeholde den lyse farve, trægulvet har fået.

Hvidpigmenteret lak

Lyse trægulve er ufatteligt populære her i Danmark. Vil du gerne have det flotte, lyse look til dit trægulv, kan en hvidpigmenteret lak være det perfekte valg for dig. Med denne type behandling lægges der vægt på at gøre trægulvet noget lysere end den traditionelle naturlige træfarve. Man vil stadig kunne se, at der er tale om et trægulv, da du fortsat kan se strukturen i træet, men det vil være uden den rå fornemmelse, træstrukturen kan give.

Når du vælger en hvidpigmenteret lak, giver du dit gulv en fin og glat overflade. Lakken giver derfor et trægulv, der er mere modstandsdygtigt over for skidt og snavs.

Vores glade kunder siger

 • 5 star review  Super god service og vildt flotte resultater!

  thumb Nanna Maria Landgreén
  4/17/2018

  5 star review  Kan varmt anbefale Saef, han gjorde et flot arbejde med slibning/lakering af mine gulve, og var meget hjælpsom med råd og tips. Tak!

  thumb Maya Acharya
  5/07/2018

  5 star review  Super service , flotte resultater ?

  thumb Christian Jensen
  4/18/2018
 • 5 star review  Rigtig god service, og flotte resultater??

  thumb Narghes Al-body
  4/22/2018

  5 star review  Super service, og rigtig flot arbejde

  thumb Hamudi Mansour
  4/21/2018

© 2018 Geertsens Gulvservice IVS | CVR : 39669455 | Made by getVisitors | Sitemap | Cookie-og privatlivspolitik

Luk