Gulvafslibning

Gulvafslibning i København

Gulvafslibning er en effektiv måde at friske sine slidte trægulve op.
Med tiden kan ens gulve komme til at blive slidt eller se lidt kedelige ud, og en gulvafslibning giver gulvet sin naturlige farve og struktur igen. Der er derfor gode grunde til at vælge en gulvafslibning.

Uanset årsagen til at du skal slibe gulv, er du garanteret et flot resultat hos Geertsens. Vi sørger for det hele, og du behøver ikke at røre en finger. Bor du i København eller omegn, står vi klar til at hjælpe dig med gulvafslibning hjemme ved dig.

håndsliber

Afslibning af gulve

Afslibning af trapper

Afslibning af bordplader

Slibe gulve

Der er mange fordele ved at vælge at slibe sine gulve, og en gulvafslibning kan give helt nyt liv til dit hjem. Gulvet er trods alt en stor del af et rum, og en opfriskning af dette kan have en stor indflydelse på indtrykket af dit hjem.

Med tiden vil et trægulv blive slidt, få misfarvninger og pletter. Her kan en gulvafslibning få gulvet til at se nyt ud igen. Se det som en måde at vedligeholde dit trægulv på. Mange ældre lejligheder i f.eks. København har gamle, nedslidte trægulve, der sagtens kan få nyt liv med en gulvafslibning. Og det vil vi rigtig gerne hjælpe med.

Slibe trapper

Vi sliber meget andet end kun gulve. Har du en trappe, hvor trinene er lavet af træ, kan disse også sagtens få nyt liv igen ved at give dem en grundig afslibning. Som med et trægulv kan en trappe af træ også blive misfarvet og slidt.

Det specielle ved en trappe er, at vi ofte går de samme steder på trappen. Du vil derfor ofte opleve at midten af trappetrinene bliver mere slidt end siderne af trappetrinet. Det ser lidt ærgerligt ud, da trappen får et lidt beskidt look. Ved at slibe dine trappetrin kan du vedligeholde den flotte træstruktur og få bugt med det slidte og misfarvede look.

Slibe bordplader

Der er ikke noget flottere og mere moderne end et træbord. Et træbord kræver dog løbende vedligeholdelse. Der vil derfor være behov for, at dit træbord bliver slebet fra tid til anden.

Er det et spisebord, vil det blive brugt ufattelig meget i løbet af en dag. Det er derfor ikke nogen overraskelse, at der med tiden vil komme diverse brugsmærker på bordet. Ved at slibe bordet kan dit træbord blive som nyt igen. En slibning vil fjerne misfarvning og slitagen, der er kommet med tiden. Når det er slebet, kan man selv vælge, om det skal have yderligere behandling, eller det skal bibeholde sit rå naturlige look. 

Vores gode anmeldelser

 • 5 star review  Kan varmt anbefale Saef, han gjorde et flot arbejde med slibning/lakering af mine gulve, og var meget hjælpsom med råd og tips. Tak!

  thumb Maya Acharya
  5/07/2018

  5 star review  Super god service og vildt flotte resultater!

  thumb Nanna Maria Landgreén
  4/17/2018

  5 star review  Super service , flotte resultater ?

  thumb Christian Jensen
  4/18/2018
 • 5 star review  Rigtig god service, og flotte resultater??

  thumb Narghes Al-body
  4/22/2018

  5 star review  Super service, og rigtig flot arbejde

  thumb Hamudi Mansour
  4/21/2018

© 2018 Geertsens Gulvservice IVS | CVR : 39669455 | Made by getVisitors | Sitemap | Cookie-og privatlivspolitik

Luk