Gulvafhøvling

Gulvafhøvling redder gammelt gulv

Gulvafhøvling er løsningen for dig, der har et gulv af ældre dato og oplever betydelig skade og/eller slid. Her er der brug for en gulvafhøvling for at komme længere ned til træets flotte, naturlige struktur. Gulvafhøvling er derfor til et gulv, der kræver mere end blot en traditionel gulvafslibning for at få et flot, fornyet udtryk.
Hos Geertsen Gulvservice har vi mange års erfaring med gulvafhøvling, og der er derfor ingen grund til at give helt op på dit trægulv. Afhøvling af gulve kan gøre rigtig meget. Det er en god måde at få bugt med betydelige skader og slitage.

rystepudsere

Gulvafhøvling

Erfaring inden for afhøvling af gulve

Fordelen ved gulvafhøvling er, at du kommer helt ned til kernen af trægulvet. Selvom det ser sort ud med dit trægulv, kan der sagtens gemme sig et fantastisk trægulv under overfladen. Det kan bare være tilfældet, at du skal et stykke længere ned under overfladen, før det kommer til syne. En gulvafhøvling er derfor at foretrække frem for en gulvafslibning, hvis der er betydelige skader på gulvet, der ligger dybere end lige i overfladen. Med en gulvafhøvling er du sikker på at komme langt nok ned forbi skader og slitage.

En gulvafhøvling er også at foretrække, hvis gulvet er blevet behandlet med fernis. Har der været et gulvtæppe på trægulvet, og sidder der stadig en del limrester tilbage, er det her også en fordel at få foretaget en afhøvling af gulvene. Det sikrer dig, at der ikke er flere rester tilbage af behandling eller lim. Har dit trægulv været behandlet eller gemt væk under et gulvtæppe i længere tid, er det derfor klart en fordel at få afhøvlet gulvet.

Uanset hvilke forhold dit trægulv har været udsat for, er det vigtigt, at afhøvlingen foretages korrekt. Det kræver lidt ekstra at få gjort ordentligt, men hos Geertsen Gulvservice har vi masser af erfaring inden for afhøvling af gulve, og vi kan helt sikkert give dit gulv nyt liv igen.

Vores kunder siger

 • 5 star review  Super god service og vildt flotte resultater!

  thumb Nanna Maria Landgreén
  4/17/2018

  5 star review  Super service , flotte resultater ?

  thumb Christian Jensen
  4/18/2018

  5 star review  Kan varmt anbefale Saef, han gjorde et flot arbejde med slibning/lakering af mine gulve, og var meget hjælpsom med råd og tips. Tak!

  thumb Maya Acharya
  5/07/2018
 • 5 star review  Super service, og rigtig flot arbejde

  thumb Hamudi Mansour
  4/21/2018

  5 star review  Rigtig god service, og flotte resultater??

  thumb Narghes Al-body
  4/22/2018

© 2018 Geertsens Gulvservice IVS | CVR : 39669455 | Made by getVisitors | Sitemap | Cookie-og privatlivspolitik

Luk